Jak na luxusní vlasy pomocí amlového oleje a kartáče s kančími štětinami

Máme pro Vás tip pro dosažení výjimečného lesku, hedvábnosti a nadýchanosti vlasů. Poslouží Vám následující přírodní dvojice - KHADI VLASOVÝ OLEJ MOCNÁ AMLA a FÖRSTER'S DŘEVĚNÝ KARTÁČ NA VLASY S KANČÍMI ŠTĚTINAMI.KHA_vl. olej_AMLA_web_329x500px

Vemněte k vlasové pokožce několik pumpičkových dávek Khadi amlového oleje. Případně jej můžete vnést lehce i do délek, zejména máte-li dlouhé vlasy. Jedná se o prastarou osvědčenou recepturu s amlou a dalšími rostlinami jako bhringaraj, která dává vlasům mimo jiné objem a lesk. A pusťte se do pročesávání vlasů kartáčem s kančími štětinami. A to od pokožky - masáž pomocí kančích štětin posílí stimulující působení Khadi vlasového oleje na vlasové kořínky. Podebírejte kartáčem vlasy rovněž ve směru odspodu. Ideální je začlenit i pročesávání vlasů v předklonu. Kančí štětiny perfektně vpraví vlasový olej do vlasové struktury a zároveň podpoří výsledný objem. V péči o vlasy mají to specifikum, že jsou velmi pevné a zároveň tenké, hebké a citlivé, Förster´s kartáče jsou jimi ve svazcích hustě osázeny.

Pročesávejte a pročesávejte, cca 5 minut, případně si najděte své vlastní optimum. Následně nechte vlasový olej ve vlasech působit, stačí 30 minut až 1 hodinu. A poté vlasy umyjte, ideálně KHADI ELIXÍR ŠAMPÓNEM AMLA OBJEM.

A poznáte ten rozdíl, na dotek i na pohled! Hedvábně hebké, výrazně nadýchané a mimořádně lesklé vlasy! :-)

Začleněním Förster´s kartáče s kančími štětinami do aplikace Khadi vlasového oleje Vám zároveň stačí používat jen velmi malé množství vlasového oleje. Mimochodem, amlový olej má v Indii po tisíciletí renomé v péči o zdraví a krásu vlasů. Ten od Khadi představuje certifikovanou přírodní kvalitu, na 100% rostlinné bázi, bez obsahu ropných látek jako minerální oleje.  

438_forster--s-vlasovy-kartac-z-fsc-certif--bukoveho-dreva-s-kancimi-stetinami-velky.png

Kartáč můžete mít rezervovaný právě pro účel včesávání oleje (lze jej umýt) a toto ošetření zavést jako svoji pravidelnou péči před mytím vlasů.

Úplně nejintenzivnější výsledek vzniká, jsou-li kartáče s kančími štětinami používány dva - jeden pro včesávání vlasového oleje před mytím a druhý pro jeho klasické použití, kdy jím pročešete vlasy po jejich umytí, již bez oleje - opět s podebíráním vlasů kartáčem odspodu, anebo v předklonu. Těmito dvěma fázemi použití kartáče s kančími štětinami znásobíte účinek.

A který tvar Förster´s kartáčů na vlasy zvolit?

Kromě tvaru tzv. "velkého" poslouží dobře i tvar "oválný“. Tvar oválný je velmi praktický při zaměření se na podčesávání vlasů počínaje od pokožky. Tvar „velký“ se pak hodí pro pročesávání délek u dlouhých vlasů, má totiž rozsáhlou plochu se štětinami. Avšak i s „oválným“ tvarem si v obou situacích vystačíte.