HA-THA přírodní pomocníci nejen pro chladnou sezónu

I když se snažíme o prevenci sebevíc, v chladných a přechodových sezónách roku nás to někdy skolí i tak. A každý pomocník je pak vítaný. Hledáte-li přírodní pomocníky, jsou jimi jednoznačně přírodní produkty HA-THA.

A to HA-THA bylinný balzám KLASIK BÍLÝ a BYLINNÁ VONNÁ LAHVIČKA.

Jedná se o tradiční receptury a výrobní know how, které mají skutečnou razanci. Při přivonění k bylinné vonné lahvičce ucítíte prostupující chladivost prolnutou s čistotou, při nanesení balzámu na pokožku pak výraznou chladivou energičnost. Jejich bylinně-éterické složení, zahrnující kafr, eukalyptus, mátu, borneol nebo třeba libavku, je pro potřeby chladné sezóny jako stvořené. Pocházejí z regionu dnešního Thajska a stojí na místních systémech přírodní medicíny, jako je ajurvéda či tradice z časů Angkorské říše. A mají také široké tradiční použíti - pro uvolnění dechu a mysli, jakož i pro osvěžení, relaxaci a podporu koncentrace, ale i úlevu při bolesti hlavy. Budou Vám tak oporou nejen v chladné sezóně, ale i jindy během roku. HA-THA_ořez šírka 1200

Balzám nanášejte na spánky a čelo, anebo také pod nos. Díky jeho intenzivní receptuře stačí maličké množství. Vybírat můžete ze dvou velikostních variant balzámu. Větší, zvýhodněné balení, má na obalu výstižnou symboliku bílého lva. Ta menší varianta, v krásné tepané dózičce, se vejde snadno i do kapsy. To platí i o bylinné lahvičce, která je intenzivní, avšak maličká, a tak ji můžete mít neustále při  sobě. K bylinné vonné lahvičce přivánějte, opakovaně, střídavě z jedné a druhé nosní dírky, a zhluboka vdechujte. Variantou je dopřát si lahvičky dvě, a přivánět opakovaně oběma nosními dírkami najednou

Oba tyto autentické tradiční produkty jsou zároveň nositeli renomovaných evropských certifikací přírodních produktů. Ty garantují čistotu jejich složení, bez látek, které certifikace v přírodních produktech nepovoluji. Balzámy HA-THA jsou nositeli certifikace NaTrue. Narozdíl od mnohých necertifikovaných produktů v nich tak nenajdete ropný základ, jakým bývají minerální oleje či parafín, avšak základ na bázi kokosového oleje a včelího vosku, který pečuje o pokožku. Bylinná vonná lahvička HA-THA je nositelem certifikace Eco Control a je bez jakýchkoliv syntetických látek.

Mimochodem, úplně všechny produkty HA-THA jsou 100% přírodního složení a v certifikované přírodní kvalitě. A tak se s nimi můžete s dobrým pocitem vypravit do dávných časů, aby tehdejší znalosti o rostlinách a jejich zpracování přinášely své benefity i Vám do dnešní moderní doby.