Vícero využití Khadi kondicionéru

Ajurvédský kondicionér KOKOS SHIKAKAI, to je novinka přírodní kosmetiky Khadi.

Patříte k těm, kdo v rámci sortimentu Khadi toužili i po kondicionéru? Tedy po kondicionéru krémového, typicky rozčesávacího typu? Nyní ho máte k dispozici. Postará se spolehlivě o rychlou rozčesatelnost a hebkost vašich vlasů. Ajurvédský je proto, že obsahuje ajurvédské ošetřující rostliny, zpracované podle tradičních postupů tohoto indického léčebného systému. Avšak zároveň se jedná o přípravek moderní přírodní kosmetiky. Také tento Khadi produkt je nositelem německé certifikace BDIH - Kontrolovaná přírodní kosmetika, takže přírodnost jeho složení musí splňovat přísné standardy.

Anebo jste si doposud užívali péče šampónů Khadi právě bez aplikace následného kondicionéru? Můžete v tom nadále pokračovat. Šampóny Khadi v sobě obsahují i složky, které pečují o vlasové délky, ať už je to ajurvédský extrakt z amly, aloe vera gel, ceramid, skvalen nebo třeba mandlový protein. Lze je tedy nadále používat samostatně, jednoduše jak Vám to vyhovuje.

TIP: Rozčesatelnost vlasů podpoříte také jejich finálním oplachem studenou vodou. Tím zároveň podpoříte jejich lesk, zdravé prokrvení vlasové pokožky i ochranu při následném česání. Samozřejmě buďme obezřetní k případnému nachlazení, každý má svůj práh citlivosti jinde. Můžete také zvolit třeba i jen oplach vlasových délek, bez zaměřování se na pokožku hlavy, máte-li delší vlasy. A nezapomeňte, že roli hraje i způsob česání. Velice kvalitní přírodní kartáče, včetně těch s kančími štětinami, nabízí výrobce Förster´s, více se o nich dozvíte ZDE

 

A teď k použití tohoto kondicionéru. Kromě klasické aplikace po vypláchnutí šampónu, můžete u tohoto kondicionéru zvolit i jiné varianty. Máme pro vás 2 tipy

 

TIP LEAVE-IN:

Máte velmi hrubý, křehký či vlnitý typ vlasů? Potom můžete používat kondicionér Kokos Shikakai také jako tzv. "leave-in" přípravek, tedy vnést ho do vlasů bez následného oplachování. Pozor prosím - používejte ho v tomto případě pouze velmi šetrně, maximálně velkost hrášku na vlasy po ramena. Naneste si kondicionér do dlaní, rozetřete ho v nich a jemně vemněte do délek a konečků. Pomůže rovněž zkrotit kudrnaté vlasy se "slaměným" vjemem a elektrizování.

pumpička_1200_1

 

leave-in_1200

 

TIP NA KÚRU:

Pokud chcete pro své vlasy čas od času velmi speciální reparační kúru, tak můžete použít právě Khadi kondicionér Kokos Shikakai. Tento výživný krémový kondicionér naneste hojně do Vašich čerstvě umytých vlasů, zabalte fólií nebo ručníkem a nechte působit 30 minut. Poté vlasy důkladně umyjte teplou vodou. Můžete se těšit na hebké a poddajné vlasy a zároveň na zářivý lesk. 

turban_1200

Více ke kondicionéru naleznete ZDE, anebo rovněž na stránkách přírodní kosmetiky Khadi.