Přírodně na lesk vlasů

Lesklé vlasy, kdo by o ně nestál. Ne vždy se nám to poštěstí. Ať už jde o důvody nešetrných chemických zásahů anebo mnohé jiné. Přípravky na syntetické bázi dokáží samozřejmě dodat také lesk. Jde to však i přírodní cestou? Bez efektů syntetických filmotvorných látek typu silikony? S přírodní kosmetikou Khadi jednoznačně ano.  

Certifikovaná přírodní kosmetika Khadi se opírá o tisíciletími prověřené znalosti používání rostlin, ale i o novodobé poznatky, kritéria a očekávání na složení kosmetiky, které skutečně přísluší pojmenování přírodní. Receptury přípravků vycházejí z indické ajurvédy a v souladu s ní probíhá i výroba. O zářivý lesk vlasů se pak dokáže postarat hned několik různých produktů.

Khadi henna lístek_500Začneme barvami na vlasy Khadi. Stále více z nás totiž přichází na chuť rostlinné variantě barvení vlasů, namísto pokračování v zažitém chemickém barvení. Rostlinné barvy na vlasy Khadi jsou poté ideální cestou - 100% rostlinné, s renomovanou německou certifikací BDIH (Kontrolovaná přírodní kosmetika) a zároveň s intenzivním barvicím účinkem. Překvapením pro "nováčky" poté bývá nejen atraktivnost a přirozenost výsledného odstínu, ale i celkové zlepšení kvality vlasů a výrazný lesk. Změna je mnohdy natolik markantní, že i okolí se pozastaví a dotazuje. Cestou k lesklým zdravým vlasům tak může být už pouhé používání rostlinných barev na vlasy Khadi.

Ale co když si vlasy nebarvíme? Pak je zde varianta tzv. neutrálního odstínu - Khadi SENNA / CASSIA. Tedy rostlina Cassia obovata, která vlasy regeneruje, aniž by barvila. Můžete ji zařadit i v situaci, že se barvíte chemicky. Její pravidelné používání, přibližně jednou za tři týdny, dává vlasům přirozený lesk a zároveň posílí kořínky.

Dále je zde vynikající ovoce pro vlasy - alma, proslulá tímto použitím vysloveně od starověku. Embelica officinalis, neboli také indický angrešt. Jeho plody patří mezi nejbohatší zdroje vitamínu C, avšak obsahují i další nutrienty. Vlasům dává mimo jiné výrazný lesk a objem. V sortimentu Khadi je k dispozici hned v několika formách. I tato rostlina má použití formou vlasové kúry, tu představuje přípravek s názvem Khadi vlasová maska SÍLA AMLY, tedy prášek ze sušené dužniny amly. Přibližně 2 lžičky prášku Síla Amly smícháte s vodou a vzniklou pastu nanesete na cca 10 minut do vlasů, po jejich umytí. Vlasovou masku Síla Amly takto můžete používat pravidelně po každém mytí na způsob kondicionéru, anebo jako občasnou vlasovou masku.

Khadi Amla_500Další variantou, při níž amla pečuje o krásu vlasů, je Khadi vlasový olej MOCNÁ AMLA. Vyráběný podle autentických ajurvédských postupů, kdy je olej ze semen amly doplněn i dalšími bylinami. Tato receptura se stará o výrazný lesk, objem a celkově zdravé vlasy a posílené kořínky. Nelekejte se, že byste snad museli chodit s mastnými vlasy. Olej se aplikuje před mytím vlasů, na 30 min. - 2 hodiny, a to ve velmi malém množství. Mimochodem, o lesk vlasů se umí postarat zrovna tak i Khadi vlasový olej VITALITU RŮST na růst vlasů.

A Khadi ajurvédské elixír ŠAMPÓNY? I ty dokáží překvapit dopadem na lesk a kvalitu vlasů. Opět, se složením podle přísných kritérií německé certifikace BDIH (Kontrolovaná přírodní kosmetika). A také v rámci jejich řady najdete amlu, tedy elixír ŠAMPÓN AMLA OBJEM - celkově velmi univerzální a zároveň velice oblíbený. Anebo třeba elixír ŠAMPÓN SHIKAKAI LESK, který je kromě hydratace zaměřen právě i na lesk.

Škála vlasových přípravků Khadi se tedy dokáží postarat i o zářivě lesklé vlasy, a to dokonce 100% rostlinnou cestou.141_KHA_šampón_Amla Objem_web_300x500