Přírodně s Eco Clean anebo s citrónem?

Podzim je tu, se všemi jeho barvami. Kuchyní nám procházejí jeho plody, od šťavnatých jablíček po čerstvou kapustu nebo dýni zvanou hokaido. Pokud si je rádi vychutnáváte, možná také preferujete přírodní péči o domácnost, tedy čisticí prostředky na přírodní a ekologické bázi.

Perfektním řešením je dánská ekologická drogérie Eco Clean. Jakožto nositel certifikace Ecocert představují její čisticí prostředky ten nejvyšší standard přírodní kvality ekodrogérie. Přitom splňují očekávání na komfort a svižnost úklidu, v souladu s potřebami dnešní doby. Čističe s rozprašovačem jsou k ruce pro okamžité použití. Jejich svěže zelené lahve (recyklované) zahrnují i prvek estetiky a lze je tak ponechávat třeba na kuchyňské lince, aniž by narušovaly její harmonický vzhled.

 

Komu je při úklidu naopak blízké využívání přírodních surovin napřímo, pro toho má Eco Clean několik citrónových tipů. Můžete si tedy vybrat, jak na to. :-)

 

PŘÍRODNÍ TIP NA LESK SKLENIČEK

Při ručním mytí gelovým prostředkem na mytí nádobí Eco Clean budete mít o čisté a lesklé sklenky postaráno. Anebo, při mytí v myčce - využijte zbytky vymačkaného citrónu. Vložte vymačkaný citrón do myčky do stojánku na příbory. Dodá lesk skleničkám a zároveň příjemnou vůni myčce!

 

PŘÍRODNÍ TIP NA ODSTRANĚNÍ VODNÍHO KAMENE

Pro tento účel můžete využívat účinků Eco Clean intenzivního čisticího prostředku a odstraňovače vodního kamene. Nebo lze pro boj s tímto nepřítelem koupelen a kuchyní použít půlku citrónu, kterou postižená místa vyčistíte. Obě varianty velmi efektivně odstraňují vodní kámen, neškodí životnímu prostředí, dodávají příjemnou vůni a lesk kohoutkům, sprchovým koutům, dřezům i kachličkám.

 

PŘÍRODNÍ TIP NA ČIŠTĚNÍ MIKROVLNNÉ TROUBY

Eco Clean intenzivní čisticí prostředek a odmašťovač si poradí s mastnotou a špínou (nejen) v kuchyni, kde ho lze využít i pro čištění mikrovlnné trouby, pokud ji používáte. Anebo pro tento účel můžete využít půlku již vymačkaného citrónu, do níž přidáte vodu. Položíte ji na talíř, vložíte do mikrovlnky, zapnete a necháte jej po dobu 30 sekund v mikrovlnce otáčet. Citrón s vodou ze stěn mikrovlny uvolní nečistoty a vy je pak odstraníte podstatně snadněji.

 

P4220075 P4220014 P4220042