Jak se přírodně osvěžit

Nevíte, kam byste utekli před vedrem? Nemáte zrovna možnost skočit někde do vody anebo si dát chladivou sprchu? Jsou skutečně nepřirozená vedra, na která nejsme zvyklí. Proto hledáme varianty, jak si od jejich dopadu pomoci a jak alespoň trochu komfortně fungovat.

Kromě popíjení zeleného čaje, který dokáže schladit teplotu těla, můžete využít i další přírodní prostředky z regionu jihovýchodní Asie. Jsou jimi certifikované přírodní produkty HA-THA.

Pro osvěžení, nakopnutí a podporu koncentrace poslouží i v tyto dny HA-THA bylinná vonná lahvička. Několikrát k ní zhluboka přivoňte a "protáhne" vaše dýchací cesty ledovou vůní, s osvěžujícím aromaterapeutickým působením. Vzhledem k originální výrobě v Thajsku, kde má tento přípravek tisíciletou tradici, má opravdu razanci.

Avšak, vyzdvihnout bychom chtěli zejména bylinný balzám HA-THA Klasik bílý s chladivým typem vůně, která je v tomto případě zapracovaná v pevném krémovém základu. V sortimentu jej najdete ve dvou variantách HA-THA bylinný balzám Klasik bílý, 6 ml v dózičce, kterou můžete mít neustále při sobě a HA-THA bylinný balzám Klasik bílý, 18 ml ve větší sklěněné dózičce. Je v čistě přírodní kvalitě bez ropných látek a pečuje zároveň o pokožku. Při potření předává tento balzám svoji chladivost dále. Je až překvapivé, jak výrazně dokáže vzpružit. Navzdory vedru tak podpoří udržení svěží mysli a vitality. Na tento způsob osvěžení byste asi nepomysleli, avšak stojí rozhodně za vyzkoušení. Balzám natírejte průběžně během dne v malém množství na spánky a čelo.

Více k těmto přírodním produktům najdete ZDE. Bylinná vonná lahvička je nositelem certifikací Nature Care Product Vegan a Eco Control, bylinný balzám Klasik bílý je certifikován NaTrue.